logotype
  • image1 CAFE - CAFETARIA
  • image2 ZALEN
  • image3 BILJARTCENTRUM

Café Kort Oisterwijck is een gezellig dorpscafé in Doornenburg. Gelegen in het centrum van Doornenburg aan de doorgaande weg Gendt-Pannerden en op loopafstand van kasteel "de Doornenburg" (bekend van de televisieserie Floris).

Henk en Marian Hoogakker staan garant voor het behoud van het "Dorpse" karakter van Café Kort Oisterwijck. In een ontspannen, rustige sfeer kunt u in dit "bruine" café eens lekker onthaasten van de alledaagse beslommeringen. U kunt aan de bar een praatje maken, lekker zitten aan één van de tafels of biljarten op de kleine speeltafel. Regelmatig worden live voetbalwedstrijden op het grote scherm getoond. 

kort oist 0015

Kort Oisterwijck heeft altijd verschillende soorten bier op fust. De frisdrank wordt geserveerd in de originele 30 cl. flesjes, zodat u altijd een vers frisdrankje heeft. En dat tegen zeer aansprekende prijzen. Café Kort Oisterwijck is aangesloten bij Horeca Nederland.

Naast een 'normaal' biertje heeft u bij Kort Oisterwijck een keus in diverse speciaal bieren. Voor het speciaal bier van de tap worden regelmatig nieuwe bieren aangevoerd. Verder zijn een aantal speciale bieren op fles te verkrijgen.

08 KO bar 0014

Per 1 juli 2008 is de horeca rookvrij geworden. U kunt bij Kort Oisterwijck toch genieten van een sigaret of sigaar. Speciaal voor de rokers is achter het café een rokersruimte gemaakt. Deze rokersruimte is overdekt en verwarmd door middel van een sfeervolle open haard. Uiteraard hoeft u niet te staan, maar kunt u heerlijk zitten.

2020  Kort oisterwijck   Design by Arns Media